DM Drogerie Markt devine membru al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR

Începând cu luna octombrie 2020, DM Drogerie Markt a devenit membru al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR.

În prezent, în România, pe lângă depozitul logistic și sediul central din Timișoara, sunt operaționale un număr de 113 magazine DM Drogerie Markt, în cadrul cărora lucrează aproximativ 1.000 de angajați.

DM Drogerie Markt este un retailer de cosmetice și bunuri de larg consum din Germania, iar la nivel internațional compania are peste 3.700 de filiale.

”Ne alăturăm cu încredere Asociației Marilor Rețele Comerciale din România pentru a contribui la consolidarea unui dialog transparent și eficient între mediul de afaceri și autoritățile decizionale, mai ales în contextul general economic și social extrem de dificil pe care îl traversăm”, a declarat Anita POP – Director HR și Regiune Vânzări – DM Drogerie Markt România.

”Suntem bucuroși că asociația noastră continuă să se mărească și să se consolideze. Sperăm că interacțiunea pe care o avem la diverse niveluri instituționale – în primul rând prin intermediul Comitetului pentru Parteneriarul cu Mediul de Afaceri ai cărui membri suntem – va contribui la elaborarea unor abordări fezabile și predictibile la problematicile semnalate de către membrii asociației noastre în domeniul retailului alimentar și nealimentar”, a adăugat la rândul său George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR.

Misiunea AMRCR este de a menține un parteneriat deschis și constructiv cu instituțiile statului și cu organizațiile profesionale, în acord cu nevoile consumatorilor și principiile pieței libere, pentru dezvoltarea unui climat comercial modern, echitabil și care vine în sprijinul economiei locale.

AMRCR a fost înființată în anul 2003 și grupează următoarele companii din retailul alimentar și nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro, Mobexpert, Penny, Profi, Selgros.

AMRCR este membră a Confederației Patronale ”Concordia” și a organizației ”EuroCommerce”.