Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Confederația Patronală Concordia organizează o dezbatere publică despre piața muncii cu reprezentanți ai principalelor partide politice înscrise în cursa electorală. Evenimentul va avea loc online pe 24 noiembrie, începând cu ora 12:00 și va fi transmis pe pagina Facebook Concordia.

Marius BUDĂI, fost ministru al Muncii și deputat PSD, Tudor POLAK, secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Muncii, PNL, Éva-Andrea CSÉP, secretar al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, UMDR, Cristian SEIDLER, membru al Comisiei de Muncă, USR, Ciprian VĂCARU, PRO ROMÂNIA, și Nicolae Ivășchescu, PMP, vor expune perspectivele partidelor pe care le reprezintă asupra salariului minim și legislației legate de muncă și vor răspunde întrebărilor publicului.

Radu BURNETE, director executiv CONCORDIA, și Adelina DABU, Public Policy & International Affairs Senior Adviser, vor face legătura între interesul public și cel politic într-un context de criză sanitară și economică, în care paradigma deficitului de forță de muncă din România s-a tranformat în câteva săptămâni în preocuparea pentru siguranța locurilor de muncă existente.

Dezbaterea reprezintă una dintre metodele prin care CONCORDIA transformă motto-ul Dialog pentru dezvoltare într-o realitate în care toți actorii vieții publice din România, fie că reprezintă autoritățile, fie mediul privat sau pe cel sindical fac din transparență și comunicare.

Evenimentul se desfășoară online cu Facebook Live, pe pagina Confederației Patronale Concordia și pe pagina Future Summit https://www.facebook.com/FutureSummitRO/

Go to Top