Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Vă invităm miercuri, 9 decembrie, între orele 11.00 – 12.30 să participați la dezbaterea ONLINE „Asocierea fermierilor – soluție pentru agricultura verde și modernă” organizată de eurodeputații Cristian Ghinea și Vlad Botoș – Renew Europe și platforma O Țară Ca Afară.

Noua Politică Agricolă Comună post 2021 vine cu oportunități pentru fermieri și cu accent pe abordări eco și noi tehnologii. Între timp, cei mai mulți dintre agricultorii mici și mijlocii din România se străduiesc să supraviețuiască, având prea puțină capacitate de a valorifica oportunitățile și nu primesc mai deloc consiliere pentru a se dezvolta.

Asocierea, cheia pentru a debloca starea actuală și a propulsa dezvoltarea fermelor mici și mijlocii este subiectul principal al evenimentului online la care vor dezbate:

  • Cristian GHINEA, Eurodeputat USR PLUS/ RENEW
  • Vlad BOTOȘ, Eurodeputat USR PLUS/ RENEW
  • Nechita-Adrian OROS, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
  • Alexandra TODERIȚĂ, Președinte CRPE
  • Ruxandra POPESCU, Director de Programe CRPE
  • Alexandru POTOR, Preşedinte, Federaţia Naţională a Grupurilor de Acţiune Locală
  • Anca MARCU, fost Director Executiv Cooperativa Agricolă Lunca Someșului Mic

În cadrul evenimentului va fi lansat raportul de politici publice ”Asocierea fermierilor – soluție pentru agricultura verde și modernă. Oportunitățile noii politici agricole comune pentru transformarea agriculturii din România”, realizat de Alexandra Toderiță și Ruxandra Popescu în parteneriat cu platforma „O Țară ca Afară”.

Dezbaterea se va desfășura în cadrul platformei ZOOM și va fi transmisă LIVE pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial/ și https://www.facebook.com/VladMBotos/.

Pentru a participa la dezbatere în ZOOM cu întrebări sau comentarii vă rugăm să vă înscrieți aici: https://forms.gle/z7pHtq16HZWFQ4bj8 până marți, 8 decembrie, ora 12.00. Vom reveni miercuri dimineață, 9 decembrie, cu linkul pentru Zoom.

Go to Top