Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Conferința RetailTech 2021: Cash Management • Optimizare Procese • Eficientizare Resurse • Technologie
14 aprilie, 2021 • GovNET LIVE

Ce pregătește si ce oferă tehnologia retailerilor pentru vremurile post-pandemice?

A 4-a ediție a e-conferinței RetailTech Romania, se va concentra pe modul în care tehnologia poate contribui la eficientizarea operațiunilor din cadrul magazinelor si a sectorului de retail in general. Folosind tehnologia și echipamente de automatizare a proceselor, activitatea operațională poate fi semnificativ imbunatațită, mai ales in aceste perioade de transformare dramatică a interacțiunii dintre retaileri si clienți.

Vă invităm pe 23 iunie la o discuție interactivă din seria GovNET Live să aflăm cum poate sa ajute tehnologia in noul ecosistem de retail.

Evoluția rapidă a tehnologiei in domeniu ofera oportunitati uriașe pentru retaileri prin oferirea de solutii de eficientizare a activitații.

Valorificarea avantajelor oferite de noile echipamente, solutii IT si tehnologii inovative, dar și interpretarea cantității masive de date disponibile pot îmbunătăți semnificativ eficiența operațională in activitatea zilnica.

INFORMATII GENERALE

Înscriere: Participarea in audienta este gratuita. Vizitati pagina de inregistrare pentru a primi codul de acces.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine.

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro

Go to Top