Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Gândul.ro vă invită la Conferința digitală LIVE, Smart Retail. New Revolution cu tema principală – Tendinte, provocari si oportunitati care conduc catre un retail smart si genereaza noi obiceiuri de consum pe data de 17 mai, la ora 10:30, în direct online din studioul Gandul LIVE.

CONTEXT

Noua revoluție în retail va însemna inovație în produse și în experiențele consumatorilor, reconectarea acestora în moduri noi și diferite. Sustenabilitatea va fi o problemă prioritară în retail, risipa alimentară fiind o sursă de poluare constantă. Marii retaileri sunt preocupaţi să se alinieze la valorile clienţilor, precum o mai mare conştientizare a aspectelor ecologice și reducerea deşeurilor. Retailul smart înseamnă investiții în soluții de logistică, în tehnologii care vin în întâmpinarea necesităţii crescânde de combinare a tranzacţiilor online cu cele din magazine. Majoritatea comercianţilor au încheiat parteneriate cu companiile de curierat care permit atât acoperirea la nivel naţional, cât şi reducerea timpului de livrare. Așadar, piața de retail din România a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare ca urmare a eforturilor susţinute ale comercianţilor, băncilor, furnizorilor de servicii digitale.

TEME DE DISCUȚIE

Acțiuni SMART care combat risipa alimentară

  1. Promovarea obiectivelor de responsabilitate socială cu scopul combaterii risipei alimentare
  2. Conştientizarea aspectelor ecologice, reducerea deşeurilor, limitarea cheltuielilor şi a consumului şi un control sporit asupra opţiunilor de cumpărare
  3. Stoparea risipei alimentare prin eforturi si actiuni ale marilor jucatori din retail

Soluții și tehnologii SMART

  1. retail inteligent, transformarea magazinelor
  2. soluții care vin în întâmpinarea necesităţii crescânde de combinare a tranzacţiilor online cu cele din magazin
  3. soluții care uşurează munca angajaţilor prin scanarea simplă a produselor pentru un management mai bun al inventarului şi asigurării produselor la raft
  4. solutii creative precum etichetele electronice (ESL) revoluţionare

Invitații speciali vor aborda temele propuse, din punctul de vedere al autorităților, al companiilor dar și al consumatorilor finali, pe data de 17 mai, de la ora 10:30, în direct pe pagina de Facebook Gândul, canalul de Youtube Gândul și pe www.gandul.ro.

SPEAKERI

George Bădescu – Director Executiv Asociația Marilor Rețele Comerciale din România
Daniel Nicolae – CEO & co-foundator Innoship
Raluca Simion – Product and Marketing Manager MerchantPRO
Răzvan Preduchin – Director Comercial, foodpanda Romania
Claudia Badea – Manager magazin Cora Lujerului si coordonator e-commerce Cora Romania
Daniela Jordanovski – Director marketing si vânzări, dm drogerie markt SRL
Mihaela Chifor – Marketing Manager Rottaprint
Corina Dospinoiu – Responsabil CSR Auchan Retail România

Go to Top