Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) organizează în data de 15 martie 2021, începând cu ora 10:00, conferința „Protecția consumatorului român în contextul pandemiei”.

”În 15 martie 1962, John Fitzgerald Kennedy, președinte al Statelor Unite ale Americii, rostea în Congres un mesaj legat de drepturile consumatorilor, susținând existenta a patru drepturi fundamentale ale acestora: dreptul la securitate, la informare, dreptul de a fi ascultat şi de a alege liber produse şi servicii. Acest moment este punctul de referință al istoriei formelor organizate de protecție a consumatorilor.

Protecția și asigurarea drepturilor consumatorilor reprezintă priorități ce stau la baza politicilor europene și naționale, iar rolul consumatorului în cunoștință de cauză şi informat este foarte important, mai ales în contextul politicilor de dezvoltare sustenabilă.

ANPC vă invită să luați parte la conferința „Protecția consumatorului român în contextul pandemiei”, eveniment care se va desfășura pe data de 15 martie 2021, între orele 10 – 12, în format online, cu prezența unor reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ai structurilor asociative patronale și de profil, precum și a presei naționale.

Vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră până la data de 8 martie 2021, pe adresa de mail cabinet@anpc.ro . Detaliile tehnice ale desfășurării conferinței online vă vor fi transmise pe mail ulterior”, se arată în invitația primită din partea ANPC.

Go to Top